Erdekspor'da yeni yol haritası

Erdekspor

Erdekspor'da çözüm süreci barış ve istikrarla, birlik içinde başarıyı kucaklamak

Bal ligi temsilcimiz yeni çözüm sürecini üst üste gerçekleştirdiği kongrelerle yörüngeye oturttu.

Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı’nın çocuğunun sınavı dolayısıyla katılamadığı olağan üstü genel kurulda Erdekpsor Başkanlığına getirildi.

Erdekspor’un olağan üstü kongresi tesislerde gerçekleşti.

Denetim Kurulu Başkanı Emin Can’ın açtığı kongrede Divan Başkanlığına Şadi bayraktar, yardımcılıklarına ise Hüseyin Kaynar, Hasan Tınaz ve Hulisi Ay getirildi.

189 üyeli Erdekspor’da saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından gündem maddeleri okuyarak genel kurula başlayan Şadi Bayraktar, Erdekspor için çok özel bir sürecin başladığı bu kongre ile gruplar arası uzlaşma sağlandığını, artık Erdek’te sadece Erdekspor’un var olduğunu söyledi.

Çalışma raporlarının okunması, oylanması ve ibra edilmesi ardından Borçlar konusu müzakereye açıldı.

Kulüp müdürü Hasan Tınmaz resmi kayıtlara göre Erdekspor’un net borcunun 203 bin lira olduğunu söyledi.

Genel kurulda bazı delegeler sokaktaki söylentilere göre elde çek ve senetlerin dolaştığı, Erdekspor’da asıl borcun 400-500 bin lira civarında olduğu ifade etmesi üzerine, Böyle bir borcun söz konusu olmadığı, kayıtlı borçların kalem kalem çıkartıldığı kaydedildi.

Yeni yönetim adına söz alan Haluk Turan, yönetim kurulu ile yapılan görüşmelerde mutabakata varıldığını, bazı rakamların amatör yapı ile profesyonel istem arasında yaşanan sıkıntılardan meydana geldiğini, bunu bildiklerini ve iyi niyet çerçevesinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Delegelerin yapılan açıklamadan tatmin olmadığını anlayan eski Başkan Metin Tırık söz alarak çalışma dönemlerinde yapılan harcamalar ve tesisleşme noktasındaki tasarruflarına açıklık getirdi.

Metin tırık özellikle Süper lig’den amatör olarak çıktıkları BAL liginde Erdekspor’un marka imajını sarsmamak adına büyük çaba sarf ettiklerini, Şampiyon olamasalar da, Kırmızı beyazlı ekibin ligi en istikrarlı 5 ekip arasında tamamladığını söyledi.

Metin Tırık, özellikle dalgıç sporu konusunda verdikleri çalışmanın Türkiye genelinde önemi bulunduğunu, yerel yönetime maddi ve manevi büyük katkıları olmanın yanı sıra Kulüp adına hayata geçirdikleri sosyal tesislerin bugün trilyonlar değerinde olduğunu söyledi.

Divan Başkanı Şadi Bayraktar ise eski bir Erdekspor Başkanı olarak geçmişte kendisi ile birlikte birçok üyenin üyeliklerin düşürüldüğünü, ancak gelinen noktada ‘’Erdekspor Çözüm Süreci’’ her iki grup tarafından tamamen kırmızı beyazlı ekibin lehine sonuçlanacak şekilde mutabakata varıldığını, amaç ve hedefin birilerinin takımı değil, ‘’Hepimizin takımı olarak tek yumruk halinden, bir bütün olarak aynı çatı altında bir araya gelmemiz Erdekspor ve bizler adına gurur verici bir davranıştır, Bu birlik ve bütünlüğümüzün sahaya yansıyacak pozitif enerjisi, başarıya yansıyacak ve Erdekspor özlediği lige kavuşacaktır.’’ Dedi.

Erdekspor olağan genel kurulunda daha sonra sıra yönetim kurulunun seçilmesine geldi.

Gizli oylama açık tasnif sonucu seçime tek liste ile gidilen Erdekspor’da  Yönetim kurulu asil üyeliklerine; Mim. Hüseyin Sarı, Haluk Can Turan, Süleyman Oruç, Mustafa Karakuş,  Onur Nural, Ünver Akgün, Enver damar, Mehmet Özbinici, Adem Çetin,

Yönetim kurulu yedek üyeliklerine; Hüseyin Tirit,  Özgür Okuldaş, Aydın Bora, Ferudun Karaca, Ozan Sütçü, Gökhan Dinçer, Engin Pektaş, Anıl Öcal, Serkan Saçıl, 

Denetim kurulu asil üyeliklerine; Ali Serdar Gerçel, Emin Can, Hulisi Ay, Denetim kurulu yedek üyeliklerine; Fevzi Orman, Ali Ispanakçı, Rıdvan Tunçalp seçildiler.

 

 

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı